Welcome. Please login to My PetrolPlaza or register.

Home > News   > PetrolPlaza news > DISPENSORE KARBURANTI ELEKTRONIK - SERIA MPD 8000: I BESUESHEM - I SAK

Back to list

DISPENSORE KARBURANTI ELEKTRONIK - SERIA MPD 8000: I BESUESHEM - I SAKTE - I QENDRUESHEM

Recommend Recommend Watchlist
Visit www.neotec.gr Print version PDF version

Product news
Posted / Last update: 08-03-2012
Language:  

Neotec Ltd. Me krenari paraqet serine e re MPD-8000 te Dispensoreve te Karburantit te shitjes me pakice. Seria MPD-8000 perputhet plotesisht me standartet me te larta te sigurise, perderisa aftesite e prdukteve dhe te prodhimeve tona jane certifikuar ne baze te direktivave te EN ISO 9001:2008 ATEX 94/9/EC dhe MID 2004/22/EC.


MPD 8000 Series

Karakteristika kryesore & Perfitime:

 • Ne bashkepunim me standartet me te larta Europiane te sigurise.
 • Aprovime Nderkombetare EN ISO 9001:2008 ATEX 94/9/EC  dhe MID 2004/22/EC
 • Cmime shume konkurruese
 • Konstrukt I qendrueshem
 • Operim I kendshem dhe I lehte
 • Mirembajtje e lehte
 • Dizenjim inovues
 • Sherbim eficent I konsumatorit

KARAKTERISTIKA STANDARTE

NDERTIM I JASHTEM:

 • Te gjitha panelat e jashtem metalike jane elektro-statikisht te bojatisura per nje pamje te shkelqyer, mbrojtje maksimale dhe jetegjatesi.
 • Te qendrueshme ndaj kushteve te ashpra te ambientit.

HIDRAULIKE:

 • Aparat mates: Perpikmeri e larte, Aparat mates Pozitiv I Zhvendosshem
 • Njesi e pompimit: I tipit fluger I ndertuar ne Eleminatorin e Ajrit, Filter, Valvul kontrolli dhe Valvul  By-Pass te adoptueshme

MOTOR ELEKTRIK:

 • Motor I rende  Ex-Proof , Nje ose Tre-fazor 220 ose 380v / 50Hz.
 • I pershtatshem per pune te vazhdueshme.

ELECTRONIKE

Koka informatike elektronike vepron ne baze te teknologjise me te fundit ,duke ofruar mbojtjen maksimale  e bashkengjitur ne diagnostikueset e perdorimit te kodeve te gabuara. Pajtueshmeri me sistemet me te shumta te Automatizimit te menaxhimit te  Flotes, epermjet protokollit IFSF .

SPECIFIKIM TEKNIK

 • DISPENSORE KARBURANTI ME PAKICE
 • TIPI THITHES OSE TIPI PRESIONUES
 • KATER /GJASHTE/TETE TUBA – DY / TRE /KATERPRODUKTE
 • SHKALLA E RRJEDHJES: 40 / 80 lpm

 Aparat mates I rrjedhjes:

 • Aparat pozitiv I levizshem, kunder gerryerjes, , perberes te materialeve me jetegjatesi dhe veshje karakteristike.
 • Matje saktesie brenda: ±0.5%.
 • Pjesa cilindrike mbuluese ofron kalibrim fushe te lehte.
 • I pajisur me rregullues te jashtem te vogel.
 • Min. shkalla e rrjedhjes: 5 lpm
 • Max. shkalla e rrjedhjes : 90 lpm
 • Sasia minimale e rregullueshme: 0.025%.
 • Kapacitet I sherbyer per vertitje: 0.5L
 • Tolerance ripeseritese: +/- 0.1%
 • I aplikueshem me gasoline pa plumb  15%-20% MTBE / Gas Oil / vajguri

Pompe thithje:

 • Tip flugeri I rreshqitshem. Koke thithje 4 metra.
 • I pajisur me eleminator ajri, filtrim standart, valvul e pershtatshme by-pass dhe valvul kontrolli.
 • Drejtimi I njesise se pompimit behet nga rripi I drejtimit .
 • Min. shkalla e rrjedhjes: 5 lpm
 • Max. shkalla e rrjedhjes: 90 lpm

Elektronike:

 • LCD ,I dyfishte me lexueshmeri te qarte dhe te thjeshte ne kushtet e drites se diellit direkte dhe dukshmeri mjaft e mire naten.
 • Kristale te lengshme per treguesin e cmimit total (shuma) ekrani: 6 shifra.
 • Kristale te lengshme per treguesin e totalit liter (vellimin) : 6 shifra.
 • Kristale te lengshme per treguesin e njesise se cmimit: 4 shifra.
 • Pompa e karburantit ka hollesii te sigurta (lejekalime) per te parandaluar hyrjen nga persona te paautorizuar.
 • Tregues te kodeve te gabuara per diagnose te thjeshte. Te gjitha te dhenat jane te mbrojtura nga bateri mbeshtetese.

Gryke: Gryke automatike ZVA , permasa 3/4’’ / 1’’

Tubi:

 • Tub shperndarje rezistent antistatik, cilesi e larte
  Permasa : 3/4’’ / 1’’ .
 • Gjatesi: 4m (opsionalisht cfaredolloj gjatesie tjeter e kerkuar).

OPSIONALISHT

 • Game e plote e opsioneve te rrotullueshme
 • Buton shtypje per te filluar
 • Cikrik terheqes tubi
 • Game e plote e opsioneve te grykeve
 • Buton ndalese ne rast emergjence
 • Faze II e perteritjes se

Contact data of Neotec Ltd.

49 Keratsiniou Str.
104 41 Athens
Greece
Contact phone: +30 210 52 28 451
Contact fax: +30 210 52 28 261
www.neotec.gr

Send email to Neotec Ltd.

*
*

*

Please repeat these characters as shown

  _____  ______  _ __  _____  _____   __  __ 
 / ___// /_  _// | |/ // | ___|| | __ \\  \ \\/ // 
 \___ \\  -| ||-  | ' //  | ||__  | | \ ||  \ ` // 
 /  //  _| ||_  | . \\  | ||__  | |__/ ||  | ||  
 /____//  /_____// |_|\_\\ |_____|| |_____//   |_||  
`-----`  `-----`  `-` --` `-----`  -----`   `-`'  
                              My watchlist  (for registered users only)
Newsletter

Read the latest newsletter Access the newsletter archive Subscribe for weekly newsletter
Rates are provided for information purposes only without any guarantee.