The PetrolPlaza audio version is presented to you by UNITI expo, the leading retail petroleum and car wash trade fair in Europe.

Nederlands Español Français Italiano English Türkçe Dansk Norsk  Sámegiella Polski Negen nieuwe internationale mediapartners voor de UNITI expo

De organisatoren van de UNITI expo, de nieuwe internationale vakbeurs voor Europa, die plaats heeft van 3 tot 5 juni 2014 in Stuttgart, zijn verheugd officieel de eerste groep mediapartners aan te kondigen die zich van over de hele wereld bij deze gebeurtenis aansluiten. Elke titel zal in zijn land of de geografische regio die hij vertegenwoordigt redactionele aandacht wijden aan de UNITI expo en als referentiepunt dienen voor bezoekers die vanuit deze markten de expo willen bijwonen.



Last update:

Het gaat om de volgende titels:

PetrolWorld – Internationaal. Modern Petrol – Rusland en het GOS. Bensin & Kiosk – Noorwegen. Staffetta Quotidiana – Italië. Forecourt Trader – Verenigd Koninkrijk en Ierland. Bensin & Butik – Zweden. Canadian Petroleum Contractor magazine – Canada. Convenience & Car Wash Canada – Canada. Service Station Australia – Australië en Nieuw Zeeland. In de komende weken volgen er meer.

Nick Needs, Managing Director van McLean Communications, samen met com-a-tec GmbH medeverantwoordelijk voor de internationale Sales en Marketing van de UNITI expo, zei: “De steun vanwege deze publicaties is vanuit een internationaal perspectief een belangrijke stap om van dit event een gebeurtenis te maken die van wereldwijd belang is in de ogen van bezoekers en exposanten uit de hele wereld. Ik wil graag onze nieuwe partners verwelkomen en kijk ernaar uit met hen in de komende maanden samen te werken om te helpen de boodschap te verspreiden dat 'de UNITI expo een event is dat niemand wil missen'.”

Met al meer dan 220 exposanten op dit ogenblik ontwikkelt de UNITI expo zich in snel tempo, en heeft al de meeste internationale leveranciers van detailhandel en brandstofbehandelingsapparatuur stevig verankerd. De afdeling autowasplaats van het event blijft groeien; al de voornaamste fabrikanten van installaties, Washtec, Otto Christ, Karcher en Tammermatic, hebben ingetekend. De organisatoren van de UNITI expo zijn ook begonnen een afdeling te ontwikkelen met brandstoftransport en logistiek, die op lange termijn een enorm voordeel zal betekenen voor de industrie in haar geheel, zegt Bruno Boroewitsch, CEO van com-a-tec GmbH. “Transport & Logistics vormt een belangrijke schakel in de downstream toeleveringsketen van brandstof en we zouden van de UNITI expo graag een thuis willen maken voor dit soort ondernemingen op een internationale schaal. Gesprekken met verschillende van de sleutelbedrijven zijn ten zeerste de moeite waard gebleken en we blijven verdergaan met dit spannende initiatief.”

De UNITI expo roadshow toert verder, met recente optredens op Oil&nonoil in Italië, NACS PEI in de VS, Autocomplex in Rusland en World LPG Show, gevolgd door APEA Live in het Verenigd Koninkrijk, waar het een vernieuwingsprijs voor de industrie sponsorde.

Een UNITI expo open dag voor exposanten zal op 28 januari 2014 georganiseerd worden in Stuttgart, zodat deelnemers een betere inschatting van de locatie kunnen krijgen, van de plaatselijke dienstverlening en het tentoonstellingscomplex in Stuttgart, vooraleer ze daarna in juni aan het event zullen deelnemen. Verschillende bedrijven waarvan verwacht wordt dat ze nog stands op de UNITI expo zullen reserveren, worden ook uitgenodigd om ter plaatse deel te nemen aan gesprekken met de organisatoren over de mogelijkheden voor hen om er te exposeren.

Informatie over de UNITI expo

De UNITI expo heeft plaats in Stuttgart, Duitsland, van 3 tot 5 juni 2014. Het is een driedaagse internationale beurs voor fabrikanten, distributeurs, installateurs, detaillisten, projectontwikkelaars en commerciële exploitanten van aardolie-apparatuur, dienstverlening bij tankstations en detailhandeltechnologie. De beurs omvat 35.000 vierkante meter bruto met een conferentiecentrum en drie tentoonstellingsgebouwen die exposities omvatten over: Uitrusting & technologie van tankstations, Detailhandel tankshop & gemakswinkel, Autowasserij en auto-onderhoud, Betaling en automatisering, Brandstoflogistiek, Smeermiddelen, brandstoffen en additieven. De UNITI expo is ook gastheer van het 2014 'Toekomst en Tankstations Forum', een gevestigde internationale mainline conferentie die senior executives van grote detailhandelaars in petroleumproducten samenbrengt met overheidsinstellingen en grote verenigingen uit heel Europa.

De UNITI expo wordt georganiseerd door UNITI-Kraftstoff GmbH in samenwerking met WDM, com-a-tec GmbH, McLean Communications Ltd en Stolte Consult.

Meer informatie op www.uniti-expo.com

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met com-a-tec GmbH, uniti-expo@com-a-tec.de, telefoon +49 7721 98 30 0

Voor persinformatie kunt u contact opnemen met McLean Communications, nick@mcleanevents.com, telefoon +44 7786 607075

 

Related contents

Discuss