The PetrolPlaza audio version is presented to you by UNITI expo, the leading retail petroleum and car wash trade fair in Europe.

Türkçe Español Français Italiano Nederlands English Dansk Norsk  Sámegiella Polski UNITI expo için dokuz yeni uluslararası medya ortağı

Stuttgart’ta 3-5 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan ve Avrupa için yeni bir ticari fuar olan UNITI expo organizatörleri, tüm dünyadan bu organizasyona katılan medya ortaklarının ilk grubunu resmi olarak açıklamaktan memnuniyet duyar. Her ortak faaliyette bulunduğu ülkede ya da sorumlu olduğu coğrafi bölgede UNITI expo basında ele alınması konusuna odaklanacak ve bu piyasalardan katılım sağlamak isteyen ziyaretçiler için bir başvuru noktası olarak hizmet verecektir.



Last update:

Bu ortaklar aşağıda belirtilmiştir;

PetrolWorld – Uluslar arası. Modern Petrol – Rusya ve BDT. Bensin & Kiosk – Norveç. Staffetta Quotidiana – İtalya. Forecourt Trader – İngiltere ve İrlanda. Bensin & Butik – İsveç. Canadian Petroleum Contractor magazine – Kanada. Convenience & Car Wash Canada – Kanada. Service Station Australia – Avustralya ve Yeni Zelanda. Gelecek haftalarda sayı artacaktır.

com-a-tec GmbH ile beraber UNITI expo Uluslararası Satış ve Pazarlama sorumlusu olan McLean Communications’un İdari Yöneticisi Nick Needs, “Bu yayınların uluslar arası bir perspektiften desteklenmesi, organizasyonun tüm dünyadan katılımcıları ve ziyaretçileri gözünde dünya çapında bir organizasyon olarak değerlendirilmesi yönünde atılmış büyük bir adımdır. Yeni ortaklarımıza hoş geldiniz demek ve gelecek aylarda onlarla birlikte tüm dünyaya ‘UNITI expo kimsenin kaçırmak istemeyeceği bir organizasyondur’ mesajını vermek için çalışmayı sabırsızlıkla beklediğimi belirtmek istiyorum” demiştir.

Hali hazırda, aralarında akaryakıt işleme ve perakendeciliği konusunda faaliyet gösteren ana uluslar arası tedarikçilerin de bulunduğu, 220’den fazla katılımcısı ile UNITI expo hızlı bir şekilde gelişmektedir. Organizasyonun araç yıkama ayağı da benzer şekilde büyümektedir ve ana donanım üreticileri olan Washtec, Otto Christ, Karcher ve Tammermatic kayıtlarını yaptırmışlardır. com-a-tec GmbH ‘nin CEO’su olan Bruno Boroewitsch, UNITI expo organizatörlerinin aynı zamanda akaryakıt taşımacılığı ve lojistiği kısmını da geliştirmeye başladıklarını ve uzun dönemde bunun endüstriye geniş şekilde katkıda bulunacağını belirtmiştir. Nakliye & Lojistiğin müşteri yönünde akaryakıt tedarik zincirinin önemli bir parçası olduğunu ve UNITI expo bu tür bir iş için uluslar arası ölçekte ev sahipliği yapmasını istediklerini ifade etmiştir. Bazı ana şirketlerle görüşmelerin sürdüğünü belirtmiş ve bu heyecan verici yönde ilerlemeye devam ettiklerini söylemiştir.

UNITI expo tanıtımları devam etmektedir ve son zamanlarda İtalya’da Oil&nonoil, ABD’de NACS PEI, Rusya’da Autocomplex ve World LPG Show gösterileri ile İngiltere’de bir endüstri yenilik ödülüne sponsor olduğu APEA Live’de boy göstermiştir.

28 Ocak 2014’te katılımcılara gelecek Haziran ayında düzenlenecek fuardan önce, toplantı yerinin, yerel hizmetlerin ve Stuttgart fuar kompleksinin tanıtımı için, Stuttgart’ta bir UNITI expo açık günü düzenlenecektir. UNITI expo için henüz kayıt yaptırmamış birkaç firma da, katılımın kendilerine yaratacağı fırsatlarla ilgili bilgi almak üzere, fuar yerinde organizatörlerle görüş alışverişinde bulunmak üzere davet edilmiştir.

UNITI expo hakkında

UNITI expo Stuttgart, Almanya’da 3-5 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılacaktır. UNITI expo, petrol donanımları, akaryakıt istasyonları pompa alanı hizmetleri ve perakende satış teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren üreticiler, dağıtımcılar, kurulumcular, satıcılar, proje yönetim danışmanları ve ticari işletmenler için üç gün süren uluslar arası bir fuardır. Fuar konferans merkezini ve üç sergi salonunu kapsayan 35000 metrekareden daha geniş bir alanda yapılacaktır. Sergi salonlarında Akaryakıt İstasyonları Pompa Alanı Donanımları & Teknolojileri, Market & Lavabo İşletmeciliği, Araç Yıkama & Araç Bakım, Ödeme & Otomasyon, Akaryakıt Lojistiği, Yağlar, Akaryakıtlar ve katkı maddeleri ile ilgili sergiler açılacaktır.

UNITI expo UNITI-Kraftstoff GmbH tarafından WDM, com-a-tec GmbH ve McLean Communications Ltd. işbirliği ile organize edilmektedir.

Daha fazla bilgi için www.uniti-expo.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Genel sorularınız için lütfen com-a-tec GmbH ile iletişim kurunuz: uniti-expo@com-a-tec.de, Telefon: +49 7721 98 30 0

Basın soruları için lütfen McLean Communications ile iletişim kurunuz: nick@mcleanevents.com, phone +44 7786 607075

Related contents

Discuss