The PetrolPlaza audio version is presented to you by UNITI expo, the leading retail petroleum and car wash trade fair in Europe.

Norsk Español Français Italiano Nederlands Türkçe Dansk English  Sámegiella Polski Ni nye internasjonale mediepartnere i UNITI expo

Arrangørene av UNITI expo, den nye internasjonale messen for Europa, som finner sted i Stuttgart fra 3 til 5 juni 2014, er glade for å offisielt kunngjøre den første gruppen av mediepartnere til å bli med på arrangementet fra hele verden. Hver tittel vil fokusere på UNITI expo redaksjonell dekning i sitt eget respektive land eller geografisk område det representerer, og tjene som et referansepunkt for besøkende som ønsker å delta fra disse markedene.



Last update:

De er følgende;

PetrolWorld - International. Modern Petrol - Russland og CIS. Bensin & Kiosk - Norge. Staffetta Quotidiana - Italia. Forecourt Trader - Storbritannia og Irland. Bensin & Butik - Sverige. Canadian Petroleum Contractor magazine - Canada. Convenience & Car Wash Canada - Canada. Service Station Australia - Australia og New Zealand. Mer vil følge i de neste ukene.

Nick Needs, administrerende direktør i McLean Communications, felles ansvarlig for internasjonalt salg og markedsføring av UNITI expo, sammen med com-a-tec GmbH, sa: "Støtten fra disse publikasjonene, fra et internasjonalt perspektiv, er et stort skritt mot at arrangementet blir sett på som en hendelse av global betydning av besøkende og utstillere fra hele verden. Jeg ønsker å ta imot våre nye partnere, og jeg ser frem til å jobbe med dem i løpet av de kommende månedene, til å bidra til å spre budskapet om at «UNITI expo er en begivenhet som ingen ønsker å gå glipp av"

Med over 220 utstillere nå, har UNITI expo utviklet seg i høyt tempo, med de fleste av de store internasjonale leverandørene av detaljhandel og drivstoff håndteringsutstyr godt på plass. Bilvask siden av arrangementet fortsetter også å vokse, i og med at store utstyrsleverandører som Washtec, Otto Kristus, Karcher og Tammermatic alle har meldt seg på. Uniti expo arrangører har også begynt å utvikle seg en del på drivstoff transport og logistikk, som vil være av enorm betydning på lang sikt, for bransjen i sin helhet, sier Bruno Boroewitsch, administrerende direktør i com-a-tec GmbH.

Transport og logistikk er et viktig ledd i den nedre del av drivstoff forsyningskjeden, og vi vil at UNITI expo skal ha et hjem for denne type virksomhet på en internasjonal skala. Samtaler med flere av de sentrale selskapene har vært svært verdifullt, og vi fortsetter å presse frem med dette spennende initiativet "

Uniti expo veien ruller videre, med nylige opptredener på Oil&nonoil i Italia, NACS PEI i USA, Autocomplex i Russland og World LPG show, etterfulgt av Apea Live i Storbritannia, der den sponset en bransje innovasjonspris.

En UNITI expo åpen dag for utstillere vil bli organisert i Stuttgart den 28. januar 2014 med sikte på å gi deltakerne en bedre forståelse av lokalet, lokale tjenester og Stuttgart messekomplekset, før de tar del i arrangementet neste juni. Flere selskaper som fortsatt ikke har bestilt stand på UNITI expo, vil også bli invitert til å delta og ha samtaler med arrangørene på stedet om muligheter for dem til å stille.

Informasjon om UNITI expo

UNITI expo finner sted i Stuttgart, Tyskland, fra 3-5 juni 2014. Det er en tre dagers internasjonal utstilling for produsenter, distributører, installatører, forhandlere, entreprenører kommersielle operatører av olje-utstyr, bensinstasjon tjenester og detaljhandelsteknologi. Messen sprer seg over 35 000 brutto kvadratmeter og omfatter konferansesenteret og tre utstillingshaller til å vise utstillinger på; Bensinstasjon utstyr & Teknologi, Butikk & dagligvarehandel, Bilvask & Bilpleie, Betaling & Automasjon, Drivstoff logistikk, smøremidler, Drivstoff og tilsetningsstoffer.

UNITI expo er organisert av UNITI-Kraftstoff GmbH i samarbeid med WDM, com-a-tec GmbH og McLean Communications Ltd.

Ytterligere informasjon på www.uniti-expo.com

For generelle henvendelser, vennligst kontakt com-a-tec GmbH, uniti-expo@com-a-tec.de, telefon +49 7721 98 30 0

For pressehenvendelser, vennligst kontakt McLean Communications, nick@mcleanevents.com, telefon +44 7786 607075

Related contents

Discuss