The PetrolPlaza audio version is presented to you by UNITI expo 2020, the leading retail petroleum and car wash trade fair in Europe.

Gjuha shqipe Crnogorski jezik English DISPENSORE KARBURANTI ELEKTRONIK - SERIA MPD 8000: I BESUESHEM - I SAKTE - I QENDRUESHEM

Neotec Ltd. Me krenari paraqet serine e re MPD-8000 te Dispensoreve te Karburantit te shitjes me pakice. Seria MPD-8000 perputhet plotesisht me standartet me te larta te sigurise, perderisa aftesite e prdukteve dhe te prodhimeve tona jane certifikuar ne baze te direktivave te EN ISO 9001:2008 ATEX 94/9/EC dhe MID 2004/22/EC.Last update: | Advertorial
MPD 8000 Series
MPD 8000 Series

Karakteristika kryesore & Perfitime:

 • Ne bashkepunim me standartet me te larta Europiane te sigurise.
 • Aprovime Nderkombetare EN ISO 9001:2008 ATEX 94/9/EC  dhe MID 2004/22/EC
 • Cmime shume konkurruese
 • Konstrukt I qendrueshem
 • Operim I kendshem dhe I lehte
 • Mirembajtje e lehte
 • Dizenjim inovues
 • Sherbim eficent I konsumatorit

KARAKTERISTIKA STANDARTE

NDERTIM I JASHTEM:

 • Te gjitha panelat e jashtem metalike jane elektro-statikisht te bojatisura per nje pamje te shkelqyer, mbrojtje maksimale dhe jetegjatesi.
 • Te qendrueshme ndaj kushteve te ashpra te ambientit.

HIDRAULIKE:

 • Aparat mates: Perpikmeri e larte, Aparat mates Pozitiv I Zhvendosshem
 • Njesi e pompimit: I tipit fluger I ndertuar ne Eleminatorin e Ajrit, Filter, Valvul kontrolli dhe Valvul  By-Pass te adoptueshme

MOTOR ELEKTRIK:

 • Motor I rende  Ex-Proof , Nje ose Tre-fazor 220 ose 380v / 50Hz.
 • I pershtatshem per pune te vazhdueshme.

ELECTRONIKE

Koka informatike elektronike vepron ne baze te teknologjise me te fundit ,duke ofruar mbojtjen maksimale  e bashkengjitur ne diagnostikueset e perdorimit te kodeve te gabuara. Pajtueshmeri me sistemet me te shumta te Automatizimit te menaxhimit te  Flotes, epermjet protokollit IFSF .

SPECIFIKIM TEKNIK

 • DISPENSORE KARBURANTI ME PAKICE
 • TIPI THITHES OSE TIPI PRESIONUES
 • KATER /GJASHTE/TETE TUBA – DY / TRE /KATERPRODUKTE
 • SHKALLA E RRJEDHJES: 40 / 80 lpm

 Aparat mates I rrjedhjes:

 • Aparat pozitiv I levizshem, kunder gerryerjes, , perberes te materialeve me jetegjatesi dhe veshje karakteristike.
 • Matje saktesie brenda: ±0.5%.
 • Pjesa cilindrike mbuluese ofron kalibrim fushe te lehte.
 • I pajisur me rregullues te jashtem te vogel.
 • Min. shkalla e rrjedhjes: 5 lpm
 • Max. shkalla e rrjedhjes : 90 lpm
 • Sasia minimale e rregullueshme: 0.025%.
 • Kapacitet I sherbyer per vertitje: 0.5L
 • Tolerance ripeseritese: +/- 0.1%
 • I aplikueshem me gasoline pa plumb  15%-20% MTBE / Gas Oil / vajguri

Pompe thithje:

 • Tip flugeri I rreshqitshem. Koke thithje 4 metra.
 • I pajisur me eleminator ajri, filtrim standart, valvul e pershtatshme by-pass dhe valvul kontrolli.
 • Drejtimi I njesise se pompimit behet nga rripi I drejtimit .
 • Min. shkalla e rrjedhjes: 5 lpm
 • Max. shkalla e rrjedhjes: 90 lpm

Elektronike:

 • LCD ,I dyfishte me lexueshmeri te qarte dhe te thjeshte ne kushtet e drites se diellit direkte dhe dukshmeri mjaft e mire naten.
 • Kristale te lengshme per treguesin e cmimit total (shuma) ekrani: 6 shifra.
 • Kristale te lengshme per treguesin e totalit liter (vellimin) : 6 shifra.
 • Kristale te lengshme per treguesin e njesise se cmimit: 4 shifra.
 • Pompa e karburantit ka hollesii te sigurta (lejekalime) per te parandaluar hyrjen nga persona te paautorizuar.
 • Tregues te kodeve te gabuara per diagnose te thjeshte. Te gjitha te dhenat jane te mbrojtura nga bateri mbeshtetese.

Gryke: Gryke automatike ZVA , permasa 3/4’’ / 1’’

Tubi:

 • Tub shperndarje rezistent antistatik, cilesi e larte
  Permasa : 3/4’’ / 1’’ .
 • Gjatesi: 4m (opsionalisht cfaredolloj gjatesie tjeter e kerkuar).

OPSIONALISHT

 • Game e plote e opsioneve te rrotullueshme
 • Buton shtypje per te filluar
 • Cikrik terheqes tubi
 • Game e plote e opsioneve te grykeve
 • Buton ndalese ne rast emergjence
 • Faze II e perteritjes se

Related contents