The PetrolPlaza audio version is presented to you by UNITI expo, the leading retail petroleum and car wash trade fair in Europe.

Dansk Español Français Italiano Nederlands Türkçe English Norsk  Sámegiella Polski Ni nye internationale mediepartnere til UNITI expo

Det er med glæde, arrangørerne af UNITI expo, den nye internationale handelsmesse for Europa, der finder sted i Stuttgart fra 3.- 5. juni 2014, offentliggør listen over den første gruppe mediepartnere, der har meldt sig til eventen fra hele verden. Hvert medie vil dække UNITI expo med udgangspunkt i deres respektive lande eller geografiske område og vil tjene som referencepunkt for gæster, der ønsker at deltage fra disse markeder.



Last update:

Det drejer sig om følgende:

PetrolWorld – international. Modern Petrol – Rusland og SNG. Bensin & Kiosk – Norge. Staffetta Quotidiana – Italien. Forecourt Trader – UK og Irland. Bensin & Butik – Sverige. Canadian Petroleum Contractor Magazine -  Canada. Convenience & Car Wash Canada – Canada. Service Station Australia – Australien og New Zealand. Der kommer flere i de kommende uger.

Nick Needs, adm. direktør for McLean Communications og ansvarlig for international salg og marketing i forbindelse med UNITI expo sammen med com-a-tec GmbH, siger: ”Støtten fra disse tidsskrifter fra et internationalt perspektiv er et stort skridt i retning mod, at eventen bliver set som en begivenhed med global betydning både for gæster og udstillere fra hele verden.  Jeg vil gerne byde vores nye partnere velkommen, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med dem i de kommende måneder for at hjælpe med at sprede budskabet om, at UNITI expo er messen, som ingen vil gå glip af”.

Med mere end 220 udstillere på nuværende tidspunkt udvikler UNITI expo sig hastigt og har allerede sikret deltagelse fra de fleste af de store internationale leverandører fra detailsalg og udstyr til oliebehandling. Bilvask-segmentet til messen vokser også støt, med større producenter som Washtec, Otto Christ, Karcher og Tammermatic indskrevet allerede.

”Arrangørerne af UNITI expo er desuden begyndt at udvikle en afdeling om olietransport og -logistik, som vil være til stor gavn på længere sigt for industrien som helhed, siger Bruno Boroewitsch, CEO for com-a-tec Gmbh. Transport  & Logistik er et vigtigt led i olieforsyningskæden, og vi vil gerne have, at UNITI expo kan være hjemsted for denne forretningstype på internationalt niveau. Samtaler med flere vigtige selskaber har været yderst udbytterige, og vi fortsætter med at presse på med dette spændende initiativ.”

UNITI expo roadshowet ruller videre og har senest været hos Oil&nonoil i Italien, NACS PEI i USA, Autocomplex i Rusland og World LPG Show, fulgt af APEA Live i UK, hvor det var sponsor for en industri-innovationspris.

Et UNITI expo åbent hus for udstillere bliver arrangeret i Stuttgart den 28. januar 2014, med det formål at  give deltagerne en bedre forståelse for stedet, lokale serviceforanstaltninger og messeområdet i Stuttgart, før de skal deltage i messen til juni. Flere selskaber, der endnu mangler at bestille stande på UNITI expo, bliver også inviteret til diskussioner med arrangørerne på stedet om, hvilke muligheder der er for dem ved at udstille.

Fakta om UNITI expo

UNITI expo finder sted i Stuttgart, Tyskland, fra 3.-5. juni 2014. Det er en tre-dages international udstilling for producenter, distributører, installatører, detailhandlere, projektledere og kommercielle operatører for benzinudstyr,  servicestationer og detailteknologi. Messen breder sig over 35.000 m2  med konferencecenter og tre messehaller med udstillinger om udstyr og teknologi til benzinstationer, butiks- og dagligvarehandel, bilvask og bilpleje, betaling og automatisering, olielogistik, smøremidler, olie og tilsætningsstoffer.

UNITI expo arrangeres af UNITI-Kraftstoff GmbH i samarbejde med WDM, com-a-tec GmbH og McLean Communications Ltd.

Yderligere information kan ses på www.uniti-expo.com

Generelle oplysninger fås ved at kontakte com-a-tec GmbH, uniti-expo@com-a-tec.de, tlf. +49 7721 98 300

Presseforespørgsler bedes rettet til McLean Communications, nick@mcleanevents.com, tlf. +44 7786 607075

Related contents

Discuss